مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید...
فروشگاه اینترنتی رایبد خاویار
محصولات با کیفیت با بهترین قیمت
تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران
تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

ارسال رایگان و تضمین شده به سراسر کشور

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

مجموعه رایبد خاویار شما را به خرید بهترین خاویار ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که خاویار خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند. کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
مدت ماندگاری خاویار ایران

 

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران کمتر از آن چیزی است که شما فکر می کنید. تمامی مواد غذایی اعم از خاویار دارای یک تاریخ انقضا کوتاه مدت هستند که باید در آن دوران مصرف شوند و همین امر سبب شده تا با باز شدن پلمپ درب خاویار باید در کوتاهترین زمان ممکن سرو شود.

مدت ماندگاری خاویار ایرانی

یکی از خوراکی های باارزشی که مصرفش این روزها در بین مردم تمام رواج پیدا کرده و بیشتر دکترها به بیمارن خود مصرف آن را توصیه می کنند خاویار است. خواص بی نظیر خاویار و قیمت بالایی که دارد سبب شده تا کسی به فکر هدر دادن این ماده غذایی نباشد و این موضوع باعث ترغیب افراد شده تا از مدت ماندگاری خاویاری که خریداری می کنند مطلع شوند. زمان و مدت ماندگاری که خاویارها دارند در وحله اول به نوع آن شرایطی دارند که نگه داری می شوند.  هر خاویار پلمپ شده اگر در دمای 1 درجه تا 3 درجه زیر صفر نگه داری شود بین یک تا دو ماه و شایدم بیشتر می تواند ماندگاری داشته باشد.

انواع خاویارهایی که در ایران تولید می شوند اعم از:

بلوگا

بری

سوروگا

آسترا

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

تاریخ انقضا هر بسته خاویار ایرانی

هر یک از خاویارهای ایرانی پس از تولید تاریخ های انقضای یکسانی با یکدیگر دارند. خاویارها پس از تولید ریپک می شوند یعنی در شیشه ها و قوطی های کوجکتری ریخته و پلمپ می شوند. بعد از پلمپ شدن این خاویارها هر کدام دارای یک تاریخ انقضایی هستند که باید در آن تاریخ اعلام شده مصرف شوند.

اگر درب پلمپ شده خاویارها باز نشود و شرایط نگه داری به درستی انجام گیرد هر خاویار می تواند دو ماه نهایتا سه ماه تاریخ انقضا داشته باشد. اگر درب پلمپ شده هر خاویار باز شود باید بین یک هفته تا ده روز مصرف شود و اگر بیشتر از این خاویار نگهداری شود ممکن است خراب شود.

انواع وزن های خاویارهای ایرانی برای فروش در داخل کشور عبارت است از:

15 گرمی

25

50

100

125

250

نیم و یک کیلویی

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

نحوه نگهداری خاویار اصل

یکی از مهم ترین نکاتی که برای هر فرد می تواند در بعد از خرید خاویار مهم باشد این است که چگونه آن را نگهداری کنم تا خراب نشود. تمام انواع خاویارهایی که در ایران تولید می شوند باید در جای سرد نگه داریشوند. خاویار ماده غذایی است که اگر کوچک ترین گرمایی ببیند خراب می شود.

خاویار را می توانید در یخچالی که در خانه خود دارید نگه داری کنید، فقط چند نکته مهم را باید رعایت کنید باید خاویار را در جای سرد یخچال مثل جا میوه ای نگه داری کنید و با گذاشتن یک تکه یخ در زیر یا روی خاویار کاری کنید تا دمای خاویار به صفر نزدیک تر شود این مورد سبب می شود تا بتوانید خاویار را با یک کیفیت مطلوب در یخچال خود نگهداری کنید.

خاویارهای اصل یک ویژگی های خاصی دارد مثل:

درج کد دامپزشکی بر روی خاویار

دارا بودن تاریخ تولید و انقضا 

وجود پلمپهای سربی بر روی خاویار

نخ پیچ و کاغذ لفافه ای که دارد

حک نام خاویار پرورشی بر روی آن

قیمتی که دارد

شرایط نگهداری خاصی که دارد

و…..

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

دمای مناسب برای حفظ کیفیت خاویار

برای حفظ و نگهداری کیفیت خاویار باید دما و شرایط نگهداری آن مطلوب باشد‌. دمای مناسبی که برای حفظ کیفیت خاویار مورد توجه قرار می گیرد، دمای پایین صفر است، به همین دلیل پیشنهاد می شود تا خاویار پس از استفاده در یخچال با دمای پایین نگهداری شود تا کیفیت و خواص آن ازبین نرود. فقط باید گفت که نباید دمای محیط خیلی پایین باشد تا خاویار منجمد شود، استفاده از فیریزر برای نگهداری خاویار توصیه نمی شود چون با این کار خاویار خواص و ارزش خود را ازدست می دهد.

برای بهتر نگه داشتن دمای خاویار ما به شما پیشنهاد می کنیم تا با قراردادن تکه هایی از یخ خاویار خود را با یک شرایط مطلوب تر در دمای یخچال خود نگه داری نمایید.

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

مدت ماندگاری خاویار با درب باز

شرایط نگهداری خاویار موضوعی ست که در این مورد نیز صدق می کند. خاویار یک محصول غذایی است که پلمپ می شود. بعد از اینکه خاویار دربش باز شد تا یک هفته باید مصرف شود. اگر این نگهداری خاویار طوری باشد تا دمایش به صفر نزدیک تر باشد بیشتر هم می تواند ماندگاری داشته باشد ولی بهتر است بعد از اینکه خاویار را باز کردید تا یک هفته مصرف کنید تمام شود در غیر اینصورت شاید طعم و مزه آن عوض شود.

اگر خاویاری که درش باز است به مدت طولانی نگه دارید خراب می شود و خاویار خراب را از ویژگی هایی که دارد می تواند شناسایی کرد و آن ویژگی ها عبارتند از:

بو 

رنگ

شکل دانه ها

طعم

انقباض 

و مواردی این چنینی

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

سرو خاویار تا یک هفته

مدت زمان اصلی برای سرو انواع خاویاری که درب و پلمپشان باز شود بین پنج تا هفت روز می باشد. یعنی در طی این دوره خاویار تمامی خواص ها و ارزش های خود را حفظ نموده و می توان آن را با انواع دسرها و خوراکی هایی که دوست دارید یا حتی در خانه دارید سرو نمایید. دلیل اصلی اینکه می گوییم خاویار باید در کوتاهترین زمان ممکن سرو شود، این است که خاویار مزه و طعم که دارد را بعد از باز شدن دربش نسبت به خوراکی های دیگر زودتر ازدست می دهد.

مواد غذایی که در ایران تمام افراد می توانند برای سرو انواع خاویارهای خود از آن استفاده نمایند عبارتند از:

 

  • انواع سوشی
  • پاستا
  • کره و عسل
  • پنکیک
  • نوشیدنی ها خاص
  • خرده آجیل
  • تخم مرغ عسلی
  • تخم مرغ آبپز
  • نیمرو
  • بیلینی
  • گوشت سالمون
  • ساندویچ های مختلف
  • و…

تاریخ انقضا و مدت ماندگاری خاویار ایران

مجموعه رایبد خاویار شما را به خرید بهترین خاویار ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که خاویار خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند. کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *