🔹 مجموعه رایبد خاویار شما را به خرید بهترین خاویار ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که خاویار خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
ماهی خاویار استرلیاد

پرورش ماهی خاویار استرلیاد در استخر

ماهی خاویاری استرلیاد

ماهی خاویاری استرلیاد تنها گونه ایی از ماهیان خاویاری اسکه تمام طول عمر خود در آب شیرین (رود خانه) اروپای مرکزی زندگی می کند.
ماهی استرلیاد متعلق به خانواده ماهی های غضروف – استخوانی است که در رودخانه های با آب های زلال و تمیز زندگی می کنند و تغذیه این ماهی ها از بی مهرگان ومواد آلی که در گل و رسوبات رودخانه وجود دارند است. این ماهی به آب آلوده شدیداً حساس می باشد.

شرایط تخم ریزی استرلیاد

زمان تخم ریزی ماهی خاویار استرلیاد کوتاه ( در حدود یک هفته ) می گردد . در فصل تخم ریزی، پرورش دهنده می تواند با انتقال ماهی های ماده به محیط آرام و سرد طول تخم ریزی را طولانی تر کند.

فناوری پرورش استرلیاد

تکنولوژی پرورش استرلیاد با قفس های شناور در دریاچه ها و پشت سدها، دهه ۸۰ در روسیه بکار رفت. معلوم گردید که استرلیاد را هم می توان در فصل تابستان در قفس های ثابت یا شناور نگهداری کرد و در فصل سرما و زمستان در قفس های در زیر پوشش یخ پرورش داد.

شرایط رشد استرلیاد

برای گذراندن زمستان موفق، متوسط وزن ماهی های زیر ۱ سال باید حداقل ۲۵ تا ۲۰ گرم، وزن ماهی ها در سال دوم حداقل ۳۰۰ تا ۲۵۰ گرمی باشند.

ماهی خاویار استرلیاد

پرورش ماهی خاویار استرلیاد در استخر

حداقل ۳ تا ۲ سال طول می کشد، که استرلیاد در قفس ها به بلوغ جنسی برسد.
مدت زمان لازم جهت گذراندن از مراحل لارو تا رسیدگی به بلوغ جنسی برای نرها ۵ تا ۴ سال و برای ماده ها ۸ تا ۷ سال طول می کشد. میزان وزن ماهی ماده رسیده ۹۰۰گرم و نرهای رسیده ۷۰۰ گرم است.

شرایط آب استرلیاد

لازم است در دمای ۵/۸ تا ۸ درجه سانتی گراد بچه ماهی ها را به استخرهای زمستانی منتقل کرد و در دمای ۳ تا ۲ درجه سانتی گراد غذا دهی کمتر شود. آب این استخرها باید mgr ۹ – ۶ اکسیژن ۹/۸ = ۷/۷ = PH داشته باشد.

فروش خاویار رایبد خاویار
برای سفارش و مشاوره با ما تماس بگیرید. مشاوره و فروش
🔹 مجموعه رایبد خاویار را به خرید بهترین خاویار ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که خاویار خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *