برای تهیه این نوع محصول می شود از ساز مان شیلات یا دامپزشکی کمک گرفت، زیرا در وهله اول مزرعه مورد نظر باید دارای پروانه بهداشتی مناسب باشد. برای گرفتن گواهی سلامت هر مرحله آزمایشاتی صورت می گیرد.
در کشورهای اروپایی و آمریکایی و بخش هایی از آسیا تولید ارگانیک ماهی خاویاری وجود دارد. ازجمله در اسپانیا ماهی خاویاری به صورت ارگانیک پرورش می یابد. در بخش واردات گوشت ماهی خاویاری باید سراغ مراجع تأمین کننده این محصول رفت و با گواهی های موجود از ارگانیک بودن محصول اطلاع حاصل نمود. مطمئناً گوشت وارداتی ارگانیک ماهی خاویاری با مهر تأیید دامپزشکی برای مصرف کننده آرامش خیالی را بهمراه دارد.