گوشت ارگانیک یعنی عاری از هر گونه مواد شیمیایی اعم از آنتی بیوتیکها ، ضدعفونی کننده ها و سموم باشد. خرید عمده از گوشت ماهی خاویار ارگانیک هم باید با تأییدیه سازمان دامپزشکی باشد.
بهترین و با ارزشترین پروتئین موجود در آبزیان را در ماهیان خاویاری می توان جستجو نمود. اسید های آمینه همچون لیزین ،لوسین ، ایزولوسین و متیونین را در این محصول می توان یافت. برای اطمینان از ارگانیک بودن گوشت ماهی خاویاری ، به محل های عرضه و پرورشی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی می باشد، باید مراجعه نمود. در این مراکز مرتباً نمونه گیری در طول دوره انجام شده و گواهی سلامت صادر می گردد.