خرید بهترین ماهی خاویار در استان های شمالی به ویژه تالش و ساری میسر می باشد. کیفیت مرغوب ماهی خاویار باعث شده است مصرف کنندگان آن علاقه خاص به این ماهی و گوشت اش داشته باشند. ماهی خاویاری از جمله ماهیانی است که گوشت آن استخوان ندارد و فقط لازم است که مهره وسط آن بیرون کشیده شود. این ماهی گوشت بسیار مرغوبی داشته و در هتل ها و رستوران های لوکس به عنوان یک غذای لذیذ سرو می گردد.
پرورش ماهی خاویاری در مضارع از دهه هشتاد خورشیدی شروع شد و اکنون به صدها مجموعه پرورش ماهی خاویاری در کشور داریم. در این مزارع انواع ماهیان خاویاری برای تولید گوشت و خاویار نگهداری می شوند.
پرورش ماهی خاویاری در نقاط گوناگون
- گیلان
- مازندران
- گلستان
- قم
- قزوین
- اراک
- کرمانشاه
- شیراز
- بندر عباس و غیره
تولید و فروش گوشت ماهی خاویاری
همان طور که اشاره شده ماهیان خاویار را برای خاویار و گوشت تولید می کنند. بله درست است ماهی خاویاری علاوه بر خاویار گران قیمت گوشت بسیار لذیذی هم دارد. فروش و صادرات آن میتواند بسیار بسیار پر سود و درآمد زا باشد. ماهیان خاویاری از جمله آبزیان بسیار سود ده هستند که حتی اکثر استخرداران که قزل آلا و یا ماهیان گرمابی پرورش میدهند، بخشی از استخر و یا کل استخر را به پرورش ماهی خاویاری اختصاص بدهند.
خرید بهترین ماهی خاویار – فیل ماهی
سودآورترین گونه ماهی خاویاری، که هم رشد خوبی دارد و هم مقاومت خوبی نسبت به شرایط محیطی دارد فیل ماهی خاویاری یا همان ماهی بلوگا می باشد. ماهی بلوگا سرعت رشد قابل قبولی نسبت به بقیه ماهی ها دارد و در صدر جدول رشد ماهیان خاویاری قرار میگیرد.
از لحاظ قیمت خاویار نیز به همان صورت گرانترین خاویار ایران و حتی خاویار جهان متعلق به خاویار فیل ماهی = خاویار بلوگا است. گوشت آن نیز طعم مطبوعی دارد و در رده های بالای کیفیت گوشت قرار میگیرد. البته که رقم های دیگری همچون سیبری، استرالیاد، اوزون برون، قره برون، چالباش، بستر، شیپ و… هم گونه های ایدهآلی برای پرورش هستند.