رایبد خاویار
خانه / گوشت ماهی خاویار / تولید ۲۵ تن گوشت ماهی خاویار در قزوین

تولید ۲۵ تن گوشت ماهی خاویار در قزوین

۲۵ تن گوشت ماهی خاویار امسال در استان قزوین تولید و روانه بازار شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی میزان خاویار تولید شده از این ماهی ها را ۸ کیلو و ۹۰۰ گرم اعلام کرد.
ایرج رحمانی افزود : ۶ تا ۱۰ درصد از وزن این ماهی ها تبدیل به خاویار می شود .
به گفته وی، در حال حاضر ۴ واحد پرورش ماهی خاویار دارای پروانه دراستان فعالیت می کند .
وی با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویار تولیدی بیشتر به استان های گیلان و تهران ارسال می شود، گفت: شرکت های بزرگ هم با عمل آوری، خاویار تولیدی استان را صادر می کنند .
به گفته مدیرشیلات سازمان جهاد کشاورزی ، پرورش این ماهی از سال ۸۵ در استان آغاز و نخستین محصول این واحدها در سال ۸۹ تولید شده است .
رحمانی اضافه کرد : فیل ماهی با حدود ۹ سال و سیبری با ۴ سال زمان برای تولید خاویار دو گونه ای هستند که در استان پرورش داده می شوند .
وی با بیان اینکه صید بچه ماهی از دریا باعث کم شدن این گونه شده است گفت : مشکل تامین بچه ماهی خاویاری برای پرورشدهندگان با پرورش این گونه در حال برطرف شدن است.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مشاوره و فروش
راه های ارتباطی:
شماره تماس: 09113846944
شماره تماس: 09114623642
شماره تلفن ثابت: 01344600983
پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir
فروشگاه اینترنتی خاویار: www.raibodcaviar.ir

مطلب پیشنهادی

صادرات گوشت ماهی خاویاری به اسپانیا

صادرات گوشت ماهی خاویاری به اسپانیا

از ایران صادرات گوشت ماهی خاویاری به کشور اسپانیا انجام می گیرد. گوشت ماهی خاویاری …

دیدگاهتان را بنویسید

پرورش ماهیان خاویاری فروشگاه اینترنتی خاویار بازار تهاتر ايران